Bubbelvoetbal

BUBBELVOETBAL

Spectaculair, intensief en hilarisch

In Groningen op zoek naar een uniek en hilarisch spel om te spelen met je collega’s, vrienden of familie? Kies dan voor bubbelvoetbal bij Indoor Sport Centre Groningen. Bubbelvoetbal is tegenwoordig ontzettend populair en het is niet moeilijk om te zien waarom. Want voetballen terwijl je met je bovenlichaam in een enorme opblaasbare bal zit is ontzettend grappig en spectaculair. Kom dit spel dus gauw spelen bij Indoor Sports Centre. Lachen gegarandeerd!

bubbelvoetbal

Spelregels

De spelregels van bubbelvoetbal zijn vrij simpel. Hoewel er in meerdere spelvormen gespeeld kan worden lijkt de populairste variant veel op normaal voetbal: twee teams tegen elkaar en wie de meeste doelpunten scoort wint.
  • Bubbelvoetbal wordt doorgaans gespeeld in teams van drie, vier of vijf.
  • Een wedstrijd heeft geen vaste duur, maar meestal zit iedereen er na 15 minuten wel flink doorheen.
  • In tegenstelling tot bij normaal voetbal mag je elkaar bij bubbelvoetbal zonder straf omver beuken.
  • Andere overtredingen zijn niet toegestaan. Maar probeer maar eens een sliding te maken met zo’n bal om je heen!

Waarom bubbelvoetbal?

Bubbelvoetbal is dé ideale activiteit om met vrienden, familie of collega’s te spelen. Het is simpelweg hilarisch om je tegenstander gewapend met een grote opblaasbare bal tegen de grond te werken om een doelpunt te maken of te voorkomen. Goed kunnen voetballen is natuurlijk helemaal niet nodig waardoor dit spel voor iedereen geschikt is. En ondanks dat het zo’n fysiek spel is, is de kans op blessures nihil door de bescherming van de bubbel waar je in zit.

Bubbelvoetbal bij Indoor Sports Centre Groningen

Zin gekregen in een middag of avond bubbelvoetbal? Neem dan gauw contact met ons op voor een voordelig bubbelvoetbalarrangement in Groningen.

speedsoccer groningen